2012-08-29 08:56:49• hírek • MTI

Napi horoszkóp: Vízöntő - lendületes, szinte mindennel foglalkozna

Napi horoszkóp augusztus 29-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Gondolkodásában néha nagyon anyagiassá válik. Ez pedig saját magát, tüzes, lendületes lelkét bántja leginkább. Pedig nagy dolog az: a mai világban megállni a saját lábán. Legyen inkább büszke rá, de dédelgesse tovább az álmait is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Mostanában hajlamos túl sötéten látni a dolgokat, de tanulja meg meglátni a reménysugarakat is. Mintha egy sötét szobában csak a redőnyön át szűrődne be fény. Forduljon arra, és húzza fel a rácsokat a fény útjából!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Több időt kellene szakítania arra, hogy ápolja a családi, baráti kapcsolatait. Van valaki, akit nagyon elhanyagol, aki ezért neheztel önre. Ha jogtalannak érzi is ezt, akkor is törődjön vele! Meg fog könnyebbülni.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ne vonjon felelősségre másokat olyan hibákért, amiket valószínűleg saját maga követett el. Ha túlságosan indulatba jön – ami mostanában gyakran előfordul önnel, akkor hajlamos igazságtalanná válni. Mérlegelje a szavait, mielőtt kimondja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nagyon sok a napi teendője, szinte nem is látja, hogyan fogja mindet megvalósítani. Készítsen fontossági listát! A feladat nem lehetetlen, de csak akkor, ha nagyon következetes, és nem ad időt a hezitálásra. Keljen ma korán!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Lelkében borongós, mintha már az ősz előszelét érezné. Pedig lehet, hogy épp a születésnapjára virradt. Ha így van, akkor űzze el a fellegeket, különben azok egész esztendőben kísérni fogják. Hívjon társaságot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy ismerőse kérhet öntől segítséget. Ne mondjon nemet, hisz lehet, hogy hamarosan épp ön szorul valaki támaszára. Nem biztos, hogy attól jön vissza a segítség, akinek adta. De visszajön. A szeretet és isten útja kifürkészhetetlen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Begubózott magába, a saját bánata, vagy munkája emészti. Pedig nyitnia kellene, ha igazán megoldást akar. Ahogy a gyereknóta mondja: „Csigabiga gyere ki, ég a házad ideki!” Mármint a csillagos ég. A szép világ, ahol élünk.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A napi feladatok megoldásában ma utolérhetetlen: lendületes és magával sodró. Régen volt ilyen jó formában. Ez talán azért is van így, mert végre olyan feladatot lát el, amit valódi tettnek érez. Ami önt is átformálja.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A napi feladatok megoldásában ma utolérhetetlen: lendületes és magával sodró. Régen volt ilyen jó formában. Ez talán azért is van így, mert végre olyan feladatot lát el, amit valódi tettnek érez. Ami önt is átformálja.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Rendkívül lendületes, szinte mindennel foglalkozna. Egyszerre több programot is kitalál, de aztán ne csodálkozzon, ha nem győzi az iramot. Különösen, ha túl van már élete delén, lassítson a tempón. Lassan minden meglesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A párkapcsolatában folytonos konfliktus forrása, hogy mindenki mást akar. Nem lehetetlen azonban az összhangot megtalálni, ha igazán vágynak egymás társaságára. Néha azonban jót tesz, ha külön töltik az estét. Utána öröm a találka.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: